Skapa en festmåltid

Innan man ska iväg på en fest kan det vara bra att få något i magen om det är så att det inte bjuds på någon förtäring på den fest du ska till. Planerar man så kan man käka något gott men ändå lätt tillagat innan men beger sig.

Är ni många så kanske en buffe med plockmat är den bästa varianten, mexikanskt är alltid populärt och det finns mycket gott att välja på från det mexikanska köket. Varför inte Tacos eller tortillas, då kan mycket förberedas innan och det är bara att ställa fram så kan gästerna få plocka för sig det man vill ha i sin taco eller tortilla. Använd bara servetter så blir det ingen disk efter man ätiti, smidigt och enkelt.

Det finns mycket inspiration att hämta från alla dessa receptsidor och kolla runt lite på dessa och ni kanske hittar något nytt spännande som ni kan köra på tacobordet, tacopaj låter spännande. Gör ett par varianter i förväg som enkelt kan värmas på innan servering. 

Det är som sagt bra att få något i magen innan man beger sig och det bästa av allt är om det finns något kvar när man kommer hem så kan man bara värma på och få sig lite nattamat innan man kryper till kojs efter en farligt rolig fest.