Roliga festivaler i sommar

Festivaler kommer i många olika former allt från musik till datorspel och mat och mycket annat så vad du än gillar kan du hitta nånting just för dig. Det finns hundratals olika festivaler att gå på under den svenska sommaren allt från stora event till små.

Summerburst 2016

För alla musik älskare inom elektronisk dans musik vet nog redan om summerburst, en av Sveriges största EDM festivaler som hålls i Stockholm den 10-11 juni och i Göteborg den 27-28 maj.

Sweden rock festival

Precis som summerburst är sweden rock festival en musik festival men med inriktning mot rock i alla dess typer som hårdrock,metal och blues och hålls i blekinge den 8-11 juni.

Dreamhack 2016

Dreamhack är en festival för alla dator intresserade i Sverige, en festival som har varit med i många år och bara växer. I grund och botten har dreamhack varit ett så kallat LAN och det betyder att folk kommer tillsammans med egna datorer och spelar med varandra men under åren har det växt till så mycket mer och i dagens läge finns det mycket mer att göra där än att bara spela spel. Konserter eller andra scenaktiviteter hålls igång nästan hela tiden och det finns många företag där som är redo att presentera sina nya prylar och spel.

Varje år håller dreamhack två festivaler som kallas dream hack summer som är den 18-21 juni medans dreamhack winter är den 24-27 november. Det finns så klart hur många fler festivaler i Sverige än dom som är listade här.