Konserter som man inte får missa 2016

Om du är ett fan av konserter så kommer 2016 inte att göra dig besviken. Det är nämligen flera stora artister som planerar att uppträda i Sverige och det verkar bli fullt hus i konserthallarna så det gäller att skynda sig och få tag på biljetter till dem man vill se live. I texten nedan får du några tips på ett par bra konserter som man helt enkelt inte får missa.

En konsert som många ser fram emot är Iron Maidens spelning på Ullevi i Göteborg den 17:e Juni. De gamla hårdrocks legenderna återvänder till Sverige och förväntas slå publikrekord på sin sommarspelning. Om du gillar tunga gitarrer och sköna stämmor så är denna konsert ett måste.

Adele spelar sin första turné på fyra år och kommer då att framträda på tele2 arena i Stockholm den 29:e April. Med ett flertal priser och utmärkelser i bagaget så är sångerskan i bättre form än någonsin och redo att ge allt under denna turné.

Den 21:a Juni så spelar Dropkick Murphys en konsert på Grönalund i Stockholm. Om man har hört detta band förut så vet man att det kommer gå vilt till under konserten. Dropkick Murphy spelar en unik musikstil som bäst kan beskrivas som hård punk blandat med keltisk musik.