Hitta badkläder som gravid

Badkläder för gravida kan ibland vara svårt att hitta. Som tur är så finns det många olika alternativ som är fina inför sommarens semester, men som gravid kan det vara svårt att veta vad som kommer att passa med tanke att magen blir större och större.

Alla ser vi olika ut

Merparten av oss ser inte ut som modellen Belle Lucia när vi är gravida och behöver därför hitta badkläder som fungerar trots den växande magen. Ibland kan det vara svårt att veta vilken storlek som kommer att passa, men ofta fungerar det att bara gå upp en storlek jämfört med din vanliga storlek på badkläder.

Baddräkt för gravida

Baddräkter har blivit allt mer populärt igen och på Graviditetskollen.nu hittar du flera olika typer. Utbudet är stort och du kan välja baddräkt utifrån både form och färg liksom prisklass. Det finns en del mer klassiska och stilrena varianter, både enfärgade och mönstrade. Andra baddräkter är mer trendiga med olika detaljer och mönster som sticker ut. En del baddräkter finns i fler storlekar och vissa ger möjlighet att välja storlek på kupan. Som gravid kan det också vara skönt att kunna välja en baddräkt med mer stöd åt magen, vadderade kupor eller med möjlighet att kunna amma enkelt i.

Bikini, tankini eller baddräkt för sommaren som gravid

Även som gravid vill man njuta av sol och bad under sommaren och oavsett om du vill ha bikini, tankini eller baddräkt finns det ett stort utbud att välja bland. Att känna sig bekväm och fin är lika viktigt när du är gravid. En del föredrar en tvådelad bikini och upplever det något lättare att ta på sig, och det är ofta möjligt att köpa en vanlig bikini i en större storlek. Andra uppskattar det tvådelade men vill ha något som täcker magen, medan vissa föredrar baddräkt som ibland upplevs som att det ger mer stöd. Oavsett vilket du föredrar kan du kolla in utbudet här på Graviditetskollen.nu.