Ge personliga presenter

Att leta presenter till folk är inte alltid det lättaste. Även fast vissa ibland kan vara specifika så gäller det långt ifrån alla och då kan det vara svårt att veta vad som passar. Dock så är det alltid uppskattat att få något personligt eftersom det många gånger blir som ett kvitto på vänskapen! Vad finns det då för personliga presenter att ge? Vi tänkte dela med oss av några förslag!

Fototavla

Detta är en klassiker bland personliga presenter, och det är inte utan anledning! Det finns många möjligheter och det går att variera en hel del. Motivet kan vara allt ifrån en gammal bild på dig och din vän till ett minne av en stor dag i personens liv! Dock så bör man komma ihåg att när det gäller större tavlor så bör bilden ha hög upplösning för att undvika att se pixlig ut. Det finns flera sajter på nätet som erbjuder tjänster där du laddar upp ditt valda motiv och de skickar sedan den färdiga tavlan hem till dig!

Graverbara föremål

Detta har kommit att bli otroligt populärt just på grund av valmöjligheterna. Det finns föremål i nästan alla kategorier som går att gravera. Du kan till exempel köpa graverade vinglas med antingen namn eller ett fint citat, dessa glas kanske till och med kommer att invigas under kvällen? Det finns ju såklart annat än vinglas att ge bort också. Du kan numera gravera allt från smycken till mobilskal och slipsnålar! Känner du mottagaren väl så kan du säkert hitta något som skulle passa perfekt. Kom ihåg att det är tanken som räknas!