Fixa festsminket

Det blir aldrig en riktig fest om man inte har fått fixa till sig lite extra. Nedan listar vi våra bäst tips på hur du fixar till festsminket på bästa, villigaste och effektivaste sättet. 

Glitter

Något som alltid gör det hela lite extra festligt är att använda sig av glitter. Går man igenom Veckorevyns bloggar och söker efter just festmakeup så är det just glittret som knyter de flesta varianter tillsammans. Väl värt att komma ihåg är dock att man inte behöver gå allt för långt. Oftast räcker det med glittret som en extra detalj. 

Slösa inte pengar i onödan

Det är kul att köpa smink och det är så klart att man skall unna sig något emellanåt. Bara för det behöver man dock inte slösa pengar sina pengar i onödan när man köper smink. Det finns så gott som alltid bra rabatter och erbjudanden att hitta online till de vanligaste butikerna bara man kollar.

Det kan även handla om så enkla saker att se hur nära man är gränsen för fri frakt om butiken har någon sådan. Ibland kan man till och med spara pengar på att lägga till en extra vara om man ändå ligger tillräckligt nära gränsen. 

Det behöver inte ta lång tid

Bara för att man skall ut på fest så behöver inte det betyda att man måste lägga timmar på att göra i ordning sin makeup. Matilda Simonsson visar i denna videon hur man på bara fem minuter kan omvandla sitt vardagssmink till en festlook på bara fem minuter. Som extra tips nämner hon även att man kan sätta på lösögonfransar för att få det där lilla extra.