Duka upp till fest i retrostil

Det gamla har blivit nytt och retro är hett, till exempel i mat, mode och heminredning. Det har varit så poppis de senaste åren att en del till och med lever sin vardag i retrostil. Därför passar vi på att ställa till med en riktig retrofest.

Det finns många olika material och prylar som andas retro. Tänk till exempel emalj i köket, naturtyg i soffan och vaxduk på bordet. Om du vill ha en enhetlig look så planera i förväg vad du behöver. Det finns mycket inspiration och roliga shoppar på nätet där du kan köpa dig lite retro. Kolla in denna till exempel och beställ din vaxduk retro här och se vilka andra roliga retrodetaljer som finns att beställa hem. Varför inte sätta lite klistermärken på kaklet i köket och få in 70-talet direkt?

Mat från förr är jättehett just nu så tänk på att servera något riktigt retro som räkcocktail eller pinnar med ost och ananas till förrätt. Musiken är också jätteviktig, så se till att du har en bra samling med 70-talsmusik nerladdat och redo. Servera drinkar med paraplyer och salta pinnar, häng upp en discolampa i taket och visa fram dina bästa Travoltamoves. En garanterad hit!